УдобностиУдобности
  • Мини Бар
  • Non-smoking
  • Жичен и безжичен Интернет пристап
  • Work desk

УслугаУслуга
  • Free-to-use smartphone (Free )
  • Safe-deposit box (Free )
  • Luggage storage (Free )


Останати Соби

Што би можеле да ве интересираат

Еднокреветна соба

Одличен избор за одмор за семејства со деца или група пријатели. ОВОЈ ДОМ е опремен со:   Кабловска телевизија   ДИРЕКТЕН ДИЛ ТЕЛЕФОН ...
Цена
0Евра per night

Еднокреветна соба

Одличен избор за одмор за семејства со деца или група пријатели. ОВОЈ ДОМ е опремен со:   Кабловска телевизија   ДИРЕКТЕН ДИЛ ТЕЛЕФОН ...
Цена
0Евра per night

Двокреветна соба

Одличен избор за одмор за семејства со деца или група пријатели.   ОПРЕМЕН СО:   Интернет   Кабловска телевизија   Фен ...
Цена
0Евра per night
mk_MKMacedonian